Produse

 

 

 

 

Newtech® srl
Valea Lupului, Iasi,

Fundac Lascar Catargi 3

Cod postal: 707410

Romania
Tel.  +40 728 882 100

newtech@newtech-com.ro
www.newtech-com.ro

 

 

 

 

 

Alfa Laval

 

Pompe dozatoare cu membrana sau piston

 

Pompe de transvazare

 

Produse / piese de schimb linii imbuteliere

 

Derulatoare automate,

accesorii, inox

 

Furtun alimentar si nealimentar

 

Perdele PVC, cortine si ecrane de protectie

 

Tehnica masurarii proceselor,
traductoare si transmiteri

 

 

Echipamente penumatice

si hidraulice

 

 

Curele, benzi transportoare

si role dintate

 

 

 

 

Catalog Alfa Laval (pdf)

     

Echipamente din gama "Sanitary", echipamente care intra in contact direct cu produsele alimentare si farmaceutice: schimbatoare de caldural pompei ventile/ materiale pentru instalare/ echipamente auxiliare pentru vase de stocare si vase sub presiune

Echipamente pentru incalzire si racire: schimbatoare de caldura cu placi/schimbatoare de caldura brazate/ filtre/ racitoare de lichid/ schimbatoare pentru abur/ module pentru preparare apa calda menajera si agent de incalzire.

Echipamente pentru industrii de proces/ protectia mediului/ petrol si gaze: separatoare centrifugale/ schimbatoare de caldural decantoare centrifugale/ echipamente pt amidon. Echipamente pentru industria navala: separatoare centrifugale/ pompei distilatoare navale.

 

Tehnologii de baza
Experienta noastra vasta in aceste domenii ii ajuta pe clientii nostri sa incalzeasca, sa raceasca, sa separe si sa vehiculeze uleiuri, apa, combustibil lichid, chimicale, bauturi, produsele alimentare, amidon si produse farmaceutice.

 

Separarea
Gama de produse se bazeaza pe separatoare de mare viteza, decantoare si filtre destinate separarii fluidelor unul fata de celalalt si a particulelor solide din lichide. Aceste echipamente sunt folosite pentru diverse aplicatii din industria alimentara, din industriile de proces, la bordul navelor si in tratarea combustibilului si a uleiurilor de ungere, pe platformele de extractie a petrolului precum si in tratarea apelor reziduale.

 Tranferul de caldura
Furnizam o gama larga de schimbatoare de caldura pentru incalzire, racire, evaporare si condensare. Suntem lideri mondiali in schimbatoare de caldura cu placi si schimbatoare de caldura spirale si oferim de asemenea cea mai extinsa gama de pe piata de echipament pentru refrigerare.

Cladirile sunt incalzite si ventilate de schimbatoarele de caldura Alfa Laval. Industriile chimica si de proces sunt utilizatori majori de schimbatoare de caldura, la fel ca si instalatiile de racire si industriile de prelucrari mecanice. Construim schimbatoare de caldura de dimensiuni mari pentru industria siderurgica si energetica. La bordul navelor, schimbatoarele de caldura sunt folosite pentru racirea motoarelor diesel.

 

 Transferul fluidelor
Aplicatiile din industriile alimentara, biochimica si farmaceutica implica un grad sporit de igiena si siguranta.

Alfa Laval fabrica o gama larga de pompe, vane si fitinguri. Pompele noastre sunt potrivite pentru lichide cu diferite vascozitati si particule de diferite dimensiuni. Vanele si fitingurile satisfac cele mai inalte cereri de igiena si precizie pentru procese ale caror produse finale sunt bauturile, produsele alimentare vascoase, produsele cosmetice sau farmaceutice.

pompe, derulatoare, ventile, furtun, motoare, reductoare, inox, termometru, nederman, sudmo, hengesbach, clor, hipoclorit, piscina